Η ποιότητα είναι στο DNA μας

Με το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων που εφαρμόζει η e-fresh.gr διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα στα προϊόντα μας αλλά και σε κάθε κομμάτι της δραστηριότητάς μας.

Η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων που εμπορευόμαστε και διακινούμε είναι προτεραιότητά μας. Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Ασφάλειας και Ποιότητας Προϊόντων που αναπτύξαμε στηρίζεται στις 7 αρχές του HACCP και επεκτείνεται με Εσωτερικό Πρωτόκολλο Οδηγιών που συστήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του Ηλεκτρονικού Εμπορίου Τροφίμων και ειδών super market.

Από το Δεκέμβριο 2016 η e-fresh.gr είναι το πρώτο αμιγώς online supermarket με πιστοποίηση ISO 22000 από τον Φορέα Πιστοποίησης Tuv Austria Hellas.tuv2icon

 

Όταν πρόκειται για την ποιότητα των προϊόντων μας, έχουμε υψηλές απαιτήσεις.

Να γιατί οι πελάτες μας είναι σίγουροι πως θα παραλάβουν τα αγαπημένα τους προϊόντα σε άριστη κατάσταση.


  • Οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης των προϊόντων μας έχουν πιστοποιηθεί με ISO: 22000 και επιθεωρούνται συστηματικά. Οι εξωτερικοί και εσωτερικοί φορείς επιθεώρησης διασφαλίζουν την διατήρηση των υψηλών standards τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και στις εσωτερικές διαδικασίες μας, καθ όλη την διάρκεια του έτους.
  • Οργανώνουμε δειγματοληπτικά εργαστηριακούς ελέγχους στα εισερχόμενα προϊόντα μας – πάνω από 200 αναλύσεις προϊόντων τον χρόνο. Με τον τρόπο αυτο εξακριβώνουμε οι ίδιοι την ποιότητα των εισερχόμενων προϊόντων στην αποθήκη μας και αξιολογούμε με αντικειμενικά κριτήρια τους προμηθευτές μας.
  • Όλοι οι άνθρωποι της e-fresh.gr διαθέτουν ενήμερα πιστοποιητικά υγείας ενώ έχουν πιστοποιηθεί από τον ΕΦΕΤ στον τομέα «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων». Η εκπαίδευση τους συνεχίζεται σε νέα θέματα ασφάλειας, χειρισμού και ποιότητας τροφίμων όλο το χρόνο.
  • Προϋπόθεση της συνεργασίας μας με κάποιον προμηθευτή, είναι ο έλεγχος όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών που πρέπει να διαθέτει και των εσωτερικών εγκαταστάσεων όπου είναι δυνατό. Η αξιολόγηση των ενήμερων πιστοποιητικών συνεχίζεται καθ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.
  • Πριν τοποθετήσουμε νέα προϊόντα στις εγκαταστάσεις μας,  ελέγχουμε την καταλληλότητα του οχήματος που μεταφέρθηκαν αλλά και την θερμοκρασία μεταφοράς. Δεχόμαστε μόνο τα προϊόντα που πληρούν τις προδιαγραφές μας.
  • Κατά την παραλαβή των φρέσκων προϊόντων μας πραγματοποιούμε μακροσκοπικό έλεγχο όπου αξιολογείται η εμφάνιση, η συσκευασία και ετικέτες των προϊόντων αλλά και δειγματοληπτικό οργανοληπτικό έλεγχο ως προς την γεύση,το άρωμα, την επίγευση και την γενική ποιότητα του προϊόντος.
  • Εφόσον τα προϊόντα κριθούν κατάλληλα, αποθηκεύονται σε ειδικά ελεγχόμενους χώρους ως προς την θερμοκρασία και την υγρασία τους . Στην e-fresh.gr πραγματοποιείται 24ωρη παρακολούθηση των παραμέτρων που μπορεί να επηρεάσουν την ποιότητα και ασφάλεια ενός τροφίμου μέχρι τη στιγμή που παραδίδονται στην πόρτα σας.
  • Τα οχήματα μεταφοράς μας έχουν πιστοποιηθεί για την καταλληλότητά τους ως προς την μεταφορά τροφίμων ενώ διαθέτουν διακριτούς χώρους ξηρού φορτίου, ψυγείου και κατάψυξης.
  • Όλες οι εσωτερικές διαδικασίες μας στοχεύουν στην μη διάσπαση της ψυκτικής αλυσίδας, ώστε να παραλάβετε ασφαλή προϊόντα άριστης ποιότητας, στην πόρτα σας.

 

Θέλουμε να είστε σίγουροι πως τα προϊόντα που επιλέξατε θα φτάσουν ολόφρεσκα μέσα σε λίγες ώρες στην πόρτα σας!