• Κάντε εγγραφή στο site μας και πλοηγηθείτε σε ένα κόσμο προσφορών και προνομιών

  Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία με πάνω από 10.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη του σπιτιού σας, πολλές προσφορές, καθώς και χρήσιμες συνταγές και συμβουλές για να κάνουμε την καθημερινότητα μας πιο εύκολη.

 • Επιλέξτε την ώρα και την ημέρα που θέλετε να σας παραδώσουμε τα ψώνια σας

  Ξεχάστε την αναμονή, τις ουρές και το κουβάλημα σε ένα τυπικό super market. Το e-fresh θα παραδώσει την παραγγελία σας στο δίωρο που θα επιλέξετε. Η μεταφορά των προϊόντων γίνεται από το εκπαιδευμένο μας προσωπικό με ειδικά εξοπλισμένο στόλο φορτηγών, ώστε κάθε προϊόν να έρθει στην πόρτα σας φρέσκο και σε άρτια κατάσταση.

 • Χιλιάδες προϊόντα, συνταγές και συμβουλές

  Έχουμε ό,τι χρειάζεστε! Εμπνευστείτε από την πλούσια γκάμα των συνταγών μας και τις συμβουλές που συγκεντρώσαμε για το σπίτι και την οικογένεια, την διατροφή, το μωρό σας ή την καλύτερη οργάνωση του νοικοκυριού.

 • Πληρώστε με ασφάλεια, όπως σας βολεύει

  Είτε σας εξυπηρετεί να πληρώσετε με μετρητά κατά την παράδοση, είτε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Paypal, είμαστε εδώ για να στηρίξουμε κάθε μέθοδο εξόφλησης. Παράλληλα, το πιστοποιημένο σύστημα πληρωμών μας πληροί όλες τις τεχνικές προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

 • Πάντα φρέσκα προϊόντα

  Τα φορτηγά του e-fresh.gr διαθέτουν χώρους ψυγείου και κατάψυξης ώστε τα προϊόντα να διατηρούνται στην σωστή θερμοκρασία και να φτάσουν ολόφρεσκα στην πόρτα σας!

 • Πείτε αντίο στο κουβάλημα. Είμαστε κοντά σας, όπου κι αν είστε

  Το e-fresh.gr εξυπηρετεί την περιφέρεια Αττικής. Δείτε εδώ αν παραδίδουμε στην περιοχή σας.

 • Κοντά σας για ό,τι χρειαστείτε

  Έχετε περισσότερες απορίες σχετικά με το e-fresh και τις υπηρεσίες μας; Δείτε τις συχνές ερωτήσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας.