Συγκέντρωση τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς

H e-fresh.gr ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του ελληνικού ερυθρού σταυρού για την ενίσχυση των ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας λόγω των εκτεταμένων ζημιών που προκάλεσαν οι καταστροφικές πλημμύρες σε Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα, δημιουργεί τα ακόλουθα πακέτα τροφίμων μακράς διαρκείας.

Τα καλάθια τροφίμων είναι αξίας 5, 10 ή 20 ευρώ και περιέχουν τρόφιμα που μας έχουν υποδείξει οι αρμόδιοι φορείς. Οι προσφορές σε τρόφιμα συλλέγονται από τους ανθρώπους της e-fresh.gr και παραδίδονται στα σημεία συγκέντρωσης του ΕΕΣ ώστε να φτάσουν στην συνέχεια στους πλημμυροπαθείς.

Η συμβολή σας στην προσπάθεια αυτή είναι σημαντική και για αυτή σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Τι είναι το e-fresh Giving?

Η κάλυψη βασικών ειδών διατροφής, προσωπικής φροντίδας & υγιεινής είναι βασική προτεραιότητα για πληγέντες πληθυσμούς και κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε ανάγκη. Το e-fresh σε συνεργασία με 1 από τις πιο αξιόπιστες και καθιερωμένες οργανώσεις σας δίνει τη δυνατότητα να τις στηρίξετε προσθέτοντας ένα πακέτο στήριξης στην παραγγελία σας.

Καθένα από τα πακέτα θα παραδοθεί απευθείας στις οργανώσεις από τους διανομείς του e-fresh. Εφόσον το πακέτο προσφοράς αγοραστεί μεμονωμένα, χωρίς να αποτελεί μέρος παραγγελίας, δεν ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας και δεν υπάρχουν μεταφορικά κόστη.

Δείτε τον απολογισμό του e-fresh giving μέχρι τώρα.