ΝΕΟ: Βοήθεια στους πληγέντες στην Ουκρανία

Αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, και τους εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους της που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για συγκέντρωση τροφίμων.

Τα τρόφιμα θα παραδοθούν μέσω του e-fresh Giving στον Ε.Ε.Σ. για την ενίσχυση των προσπαθειών του Ουκρανικού Ερυθρού Σταυρού.

Τι είναι το e-fresh Giving?

Η κάλυψη βασικών ειδών διατροφής, προσωπικής φροντίδας & υγιεινής είναι βασική προτεραιότητα για πληγέντες πληθυσμούς και κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε ανάγκη. Το e-fresh σε συνεργασία με 5 από τις πιο αξιόπιστες και καθιερωμένες οργανώσεις σας δίνει τη δυνατότητα να τις στηρίξετε προσθέτοντας ένα πακέτο στήριξης στην παραγγελία σας.

Καθένα από τα πακέτα θα παραδοθεί απευθείας στις οργανώσεις από τους διανομείς του e-fresh. Εφόσον το πακέτο προσφοράς αγοραστεί μεμονωμένα, χωρίς να αποτελεί μέρος παραγγελίας, δεν ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας και δεν υπάρχουν μεταφορικά κόστη.

Δείτε τον απολογισμό του e-fresh giving μέχρι τώρα.