Κοτόπουλα Νιτσιάκος
Η εταιρεία ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1972, από το Μπιζάνι Ιωαννίνων. Με το πέρασμα των χρόνων και τις σωστές επιλογές του ιδρυτή της Θεόδωρου Νιτσιάκου, η επιχείρηση μεγαλώνει και μπαίνει δυναμικά στον ανταγωνισμό. Σήμερα, αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διανομής κοτόπουλου στη χώρα και συγκαταλέγεται στις πλέον αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην αγορά των τροφίμων.

Από την προέλευση των πρώτων υλών, την εκτροφή και την κτηνιατρική παρακολούθηση των κοτόπουλων, τους υγειονομικούς κανόνες κατά τη σφαγή και επεξεργασία μέχρι την τελική διανομή τους, αντικατοπτρίζεται όλη η διαδρομή της ποιότητας και της γεύσης της ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ με σεβασμό προς τον καταναλωτή.

Μαύρο Κοτόπουλο

Πρόκειται για µία μαύρου πτερώµατος αγροτική ράτσα βραδείας ανάπτυξης µε χαρακτηριστικό γνώρισμα τον γυμνό λαιμό. Η διάρκεια της εκτροφής τους, η οποία υπερβαίνει τις 90 ημέρες, όσο και το ειδικά διαμορφωμένο σιτηρέσιο µε το οποίο τρέφονται, που είναι 100% φυτικής προέλευσης και αυξημένο σε κυτταρίνη, καθιστά το Μαύρο Κοτόπουλο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στη γεύση αλλά και στη διατροφική αξία σε σχέση με το λευκό κοτόπουλο.

Οι συγκεριμένες προσφορές έχουν εξαντληθεί.