Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να οργανώσετε τα ψώνια της εβδομάδας αλλά και την διατροφή της οικογένειας

Η e-fresh.gr σε συνεργασία με την επιστημονικό συνεργάτη – διατροφολόγο μας δημιούργησε για εσάς ένα meal planner που θα σας λύσει τα χέρια! Επιλέξτε ένα από τα έτοιμα θεματικά μενού και δείτε αναλυτικά τις προτάσεις μας για πρωινό, κυρίως γεύμα, βραδυνό και snacks για όλη την μέρα.

Εναλλακτικές συνταγές είναι διαθέσιμες για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει ενώ μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πιάτα που σας άρεσαν στο προφίλ σας, για να τα βρείτε εύκολα ανά πάσα στιγμή.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να προμηθευτείτε άμεσα τα προϊόντα που σας λείπουν για κάθε συνταγή με το πάτημα ενός κουμπιού. Κι αν αισθάνεστε δημιουργικοί, φτιάξτε το δικό σας πρόγραμμα διατροφής επιλέγοντας από δεκάδες διαθέσιμες συνταγές.

Ξεκινήστε τώρα, για μια οργανωμένη, χαρούμενη και ισορροπημένη εβδομάδα!

person

Ζείτε μόνοι; Είστε μέλος μιας οικογένειας; Είστε vegetarian ή σε περίοδο νηστείας; Προσπαθείτε να τρέφεστε πιο ισορροπημένα; Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, τα θεματικά μενού που έχω ετοιμάσει για εσάς, έχουν σκοπό να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας δίνοντας σας ιδέες για όλα τα γεύματα της ημέρας καλύπτοντας παράλληλα τις διατροφικές σας ανάγκες! Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε και τον διαιτολόγο σας.

Ναταλία Τσοπέλα διατροφολόγος