Τμήμα Εταιρικών Πελατών  |    τηλ. επικοινωνίας 211-9901000

Εισαγωγή διεύθυνσης

Δείτε αν εξυπηρετείστε

Εισαγωγή διεύθυνσης

Δείτε αν εξυπηρετείστε

e-Fresh.gr E-volution Awards 2018

  Οι βραβεύσεις μας     Δεκέμβριος 2017

Είστε νέος χρήστης?

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και γίνε κι εσύ μέλος του eFresh

Στοιχεία σύνδεσης

ssss
ssss
ssss

Λάθος διεύθυνση email!
To email είναι υποχρεωτικό!
To email υπάρχει ήδη!
Το email δεν είναι έγκυρο
Ο κωδικός έιναι υποχρεωτικός!
Συμπληρώστε τον σωστό κωδικό!
Συμπληρώστε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Συμπληρώστε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Ο κωδικός Captcha είναι λάθος!
Το email ή ο κωδικός είναι λάθος!
Σιγουρευτείτε ότι οι κωδικοί ταιριάζουν!
Οι ελάχιστοι χαρακτήρες για τον κωδικό είναι 6!
Το όνομα είναι υποχρεωτικό
To επώνυμο είναι υποχρεωτικό!

e-Fresh.gr E-volution Awards 2018

 

 

 

 

Το 5ο και 6ο κατά σειρά βραβείο της απέσπασε η e-fresh.gr στο πλαίσιο της διοργάνωσης e-volution awards 2018 υπό την αιγίδα του GRECA. Ο θεσμός αναδεικνύει και βραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν με την κριτική επιτροπή να απαρτίζεται από εμπειρογνώμονες του χώρου, καθηγητές πανεπιστημίων και εκπροσώπους φορέων.

 

Η e-fresh.gr διακρίθηκε στις κατηγορίες “Best in Food and Groceryκαι “Υπηρεσίες Logistics” υπογραμμίζοντας την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει τόσο σε επίπεδο προσφοράς προϊόντων όσο και στην ασφαλή και ταχύτατη μεταφορά τους στο χώρο παράδοσης.

 

Η Ζήνα Μαυροειδή, MD της e-fresh.gr δήλωσε σχετικά: «Είναι σημαντικό πως κάθε νέα διάκριση της e-fresh.gr επιβραβεύει και ένα διαφορετικό κομμάτι της λειτουργίας μας. Η βράβευση των logistics της e-fresh.gr ξεχωρίζει, αφού οι υπηρεσίες Logistics βρίσκονται στην καρδιά κάθε εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου. Είμαστε περήφανοι για την αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών που επιτρέπουν την παράδοση μιας ηλεκτρονικής παραγγελίας όχι απλά αυθημερόν αλλά και σε λίγες ώρες από την υποβολή της. Πρόκειται για μια τεράστια καινοτομία που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην χώρα μας, αναπτύχθηκε και υλοποιήθηκε από έλληνες μηχανικούς και κοιτάει στα μάτια αντίστοιχα παραδείγματα εταιριών του εξωτερικού σε εδραιωμένες αγορές.»

 

Εκπρόσωποι θεσμικών φορέων χαιρέτισαν την εκδήλωση η οποίαεπιβεβαιώνοντας τη δυναμική του κλάδου, επιβράβευσε την καινοτομία και προσέφερε έμπνευση και κίνητρο για ακόμη πιο δημιουργική προσπάθεια στο πεδίο του e-commerce.