Τμήμα Εταιρικών Πελατών  |    τηλ. επικοινωνίας 211-9901000

Εισαγωγή διεύθυνσης

Δείτε αν εξυπηρετείστε

Εισαγωγή διεύθυνσης

Δείτε αν εξυπηρετείστε

Είστε νέος χρήστης?

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και γίνε κι εσύ μέλος του eFresh

Στοιχεία σύνδεσης

ssss
ssss
ssss

Λάθος διεύθυνση email!
To email είναι υποχρεωτικό!
To email υπάρχει ήδη!
Το email δεν είναι έγκυρο
Ο κωδικός έιναι υποχρεωτικός!
Συμπληρώστε τον σωστό κωδικό!
Συμπληρώστε 6 ή περισσότερους χαρακτήρες!
Συμπληρώστε 16 ή λιγότερους χαρακτήρες!
Ο κωδικός Captcha είναι λάθος!
Το email ή ο κωδικός είναι λάθος!
Σιγουρευτείτε ότι οι κωδικοί ταιριάζουν!
Οι ελάχιστοι χαρακτήρες για τον κωδικό είναι 6!
Το όνομα είναι υποχρεωτικό
To επώνυμο είναι υποχρεωτικό!

TrendWatch by Syoss

SYOSS Ceramide Complex κατά του Σπασίματος

Το νέο SYOSS Ceramide Complex κατά του Σπασίματος που σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από κομμωτές, αποκαθιστά τις ίνες της τρίχας σε 3 διαστάσεις και δυναμώνει εντατικά την τρίχα για έως και 10 φορές περισσότερη δύναμη. Για επανορθωμένα και όμορφα μαλλιά σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο – κάθε μέρα.

ΝΕΟ SYOSS SALONPLEX Hair Restore

H επανάσταση στην Περιποίηση Μαλλιών: ΝΕΟ SYOSS SALONPLEX Hair Restore. H 1η επαγγελματική σειρά περιποίησης από το Syoss για μαλλιά στα οποία χρησιμοποιούνται συχνά βαφές, ισιωτικές και εφαρμογές styling. Η Τεχνολογία SALONPLEX αναδημιουργεί εκατομμύρια σπασμένων δεσμών κάθε μέρα.

Νέο Syoss Volume Collagen & Lift

Το Νέο Syoss Volume Collagen & Lift, που σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από κομμωτές προσφέρει όγκο για 48 ώρες χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Τώρα με τη τεχνολογία Lift Technology & Collagen για μαλλιά με όγκο, όμορφα σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο – κάθε μέρα.

SYOSS Color Salon Protect Anti-fade

Το νέο SYOSS Color Salon Protect Anti-fade με την PROTECT Anti-fade Technology που σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από κομμωτές, προστατεύει και διατηρεί το χρώμα λαμπερό. Για μαλλιά σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο κάθε μέρα. Κλειδώνει τα χρωματικά πιγκμέντα και διατηρεί το βάθος του χρώματος για εκτυφλωτική λάμψη. Προστατεύει το χρώμα από το ξεθώριασμα για έως 90 % ένταση μετά από 10 εβδομάδες.

SYOSS Repair Therapy με MICRO-REPAIR-PEPTIDES

Το νέο SYOSS Repair Therapy με MICRO-REPAIR-PEPTIDES, που σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από κομμωτές, δυναμώνει και βελτιώνει τη δομή κάθε τρίχας από τη ρίζα έως την άκρη. Για μαλλιά σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο κάθε μέρα. Επανορθώνει τις υπάρχουσες φθορές της τρίχας, εντείνει την ανθεκτικότητα & βοηθά στην πρόληψη.

SYOSS Keratin Hair Perfection

a Το νέο SYOSS Keratin Hair Perfection, που σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από κομμωτές περιέχει 80% περισσότερη Κερατίνη για να επανορθώνει τα μαλλιά σας μετά από κάθε λούσιμο. Για 100% επανόρθωση, απαλότητα & λάμψη σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο.

SYOSS για τον άντρα

Βαφές Syoss