Η περίπτωση της e-fresh.gr στο FOOD SAFETY CONFERENCE 2018

Η περίπτωση της e-fresh.gr στο FOOD SAFETY CONFERENCE 2018

FOOD SAFETY CONFERENCE 2018

Η περίπτωση της e-fresh.gr στο FOOD SAFETY CONFERENCE 2018

Η μελέτη περίπτωσης της e-fresh.gr παρουσιάστηκε με επιτυχία στο 4ο Food Safety Conference που διοργανώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2018 από την Boussias Communications. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ενότητας <<Παραδείγματα καλών πρακτικών παραγωγής και διάθεσης ασφαλών τροφίμων που κερδίζουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών>> από την διευθύντρια του τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου και Ασφάλειας Τροφίμων κ Ελένη Πάσιου.

Ειδικότερα παρουσιάστηκε η ανάπτυξη ενός εξειδικευμένου μοντέλου ποιοτικού ελέγχου για τις ανάγκες του ηλεκτρονικού εμπορίου, σε ένα περιβάλλον υψηλής τεχνολογίας και αυτοματοποίησης. Αναλύθηκαν οι πρακτικές που εφαρμόζονται για την ποιοτική μεταφορά προϊόντων προς στο καταναλωτικό κοινό, πώς διασφαλίζεται η μη διάσπαση της ψυκτικής αλυσίδας, αλλά και τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από την χρήση ρομποτικής τεχνολογίας.

Το συνέδριο, που φέτος φιλοξενήθηκε στο Domotel Kastri, παρακολούθησαν 210 στελέχη του κλάδου ενώ έχει αναδείξει έως σήμερα περισσότερα από 80 case studies στην Ασφάλεια Τροφίμων & Ποτών, καλύπτοντας μια ευρύτατη θεματολογία.

0 Σχόλια